Dongguan Fullten Jewelry Co., Ltd

Νέα

Πυξίδα κοσμήματα-ιδανικό και κλασικό σύμβολο κοσμήματος
Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-10-18 12:00:47  Hits: 60

Η πυξίδα είναι ένα πολύ δημοφιλές σύμβολο στα κοσμήματα με τόσα στυλ και εκδοχές.Το σύμβολο είναι ιδανικό για ταξιδιώτες, περιπετειούς και ελεύθερα πνεύματα.Επίσης, είναι ένα εξαιρετικό σύμβολο για δώρο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο.

2-1.png

Οι πρώτοι πυξίδες δημιουργήθηκαν στην Κίνα, Wher και35.101. Χρησιμοποιούνταν ως συσκευή πλοήγησης.Οι πυξίδες ήταν σημαντικές για τη θαλάσσια ναυσιπλοΐα και χρησιμοποιούνταν από ναύτες και ταξιδιώτες.Με την πάροδο του χρόνου, δημιουργήθηκαν και άλλοι τύποι πυξίδων στη Μεσαιωνική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή και η χρήση τους εξαπλώθηκε.Η ικανότητα της πυξίδας να δείχνει για πάντα βόρεια είναι γνωστή για τον κόσμο.   Ακόμη και σήμερα, η πυξίδα εξακολουθεί να είναι μια χρήσιμη συσκευή και χρησιμοποιείται συνεχώς από εκείνους που χρειάζονται καθοδήγηση.

Όντας ένα τόσο ευέλικτο σύμβολο γεμάτο νόημα, η πυξίδα έχει γίνει ένα αγαπημένο σύμβολο για τους λάτρεις των κοσμημάτων.Υπάρχουν πολλά είδη κοσμημάτων πυξίδας κατασκευασμένα από 316L/304 από ανοξείδωτο χάλυβα, συμπεριλαμβανομένων κρεμαστών πυξίδων, βραχιολιών πυξίδας, δακτυλίων πυξίδας, μανικετόκουμπων πυξίδας κ.λπ.

2-2.png

Τα κοσμήματα της πυξίδας είναι τέλεια για όλες τις περιπτώσεις.Μπορεί να είναι ένα μεγάλο δώρο για την τελετή έναρξης, τα επιδόματα των εργαζομένων, το καλωσόρισμα του σπιτιού, τον γάμο, τα γενέθλια, την τελετή απονομής, τον εορτασμό της επετείου, το φεστιβάλ και ούτω καθεξής.

2-3.png

Η ζωή είναι μια σειρά από στροφές, με συναρπαστικές ανακαλύψεις γύρω από κάθε στροφή.

Κοίτα τη δουλειά μας.   κόσμημα πυξίδας   επιλογή για το καλύτερο σε μοναδική ή προσαρμοσμένη μορφή.Διάλεξε ένα κόσμημα πυξίδας για να ταιριάζει στο στυλ σου.   Θα σας υπενθυμίσει να αδράξετε κάθε ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό ή να πάτε κάπου και να κάνετε κάτι καινούργιο και να επιτύχετε τους στόχους των ονείρων σας.Απολαύστε το ταξίδι σας!

2-4.png




Προηγούμενος: Κολιέ εραστής

Επόμενο: Κολιέ-ένα αστείο κ...