Dongguan Fullten Jewelry Co., Ltd

Νέα

Κολιέ-ένα αστείο κόσμημα
Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-10-18 13:31:32  Hits: 78

Το κολιέ εργαλείων είναι πολύ δημοφιλές και κλασικό στα κοσμήματα μόδας. Μπορεί να είναι αξεσουάρ μόδας, gadget και παιχνίδι όλα σε ένα. Μπορεί να είστε εθισμένοι σε αυτό. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον και αστείο σε σύγκριση με τα άλλα κοσμήματα.

1-1.png

Το γρανάζι κολιέ από ανθεκτικά υλικά από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ανθεκτικό στη φθορά και υποαλλεργικό. Δεν θα εξασθενίσει ποτέ. Έτσι, τα κοσμήματα από ανοξείδωτο ατσάλι είναι πολύ ζεστά στα κοσμήματα μόδας. Τα εξαρτήματα του μενταγιόν μπορεί να είναι επιχρυσωμένο μαύρο, χρυσό, ροζ χρυσό, καφέ καφέ. Μπορεί επίσης να εξατομικευτεί από τον πελάτη. Μπορείτε να μοιραστείτε το γρανάζι με το αγαπημένο σας πρόσωπο που μπορεί να του αρέσει και κάτι ιδιαίτερο. Το κολιέ Gear είναι ένα ιδανικό δώρο για τους άνδρες για οποιαδήποτε περίσταση - μπορεί να είναι η Ημέρα του Πατέρα, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή ένα δώρο γενεθλίων.

1-2.png


Δώστε στον εαυτό σας ένα ενδιαφέρον κολιέ γραναζιού ως δώρο, θα το λατρέψετε. Μην ανησυχείς. Δεν θα πούμε σε κανέναν ότι αντιμετωπίσατε τον εαυτό σας.  

1-3.png














Προηγούμενος: Πυξίδα κοσμήματα-...

Επόμενο: No